Creative Music & Design Studio

Wij leveren maatwerk op logo’s, website templates en muziek. Na een vrijblijvende kennismaking, gaan we brainstormen om vervolgens te componeren en ontwerpen wat precies bij uw bedrijf past. 

Website & Logo

Een écht mooi en origineel ontwerp vind je niet zomaar. Laat ons een ontwerp maken dat de jouw potentiële klanten écht aanspreekt. Al jouw wensen verwerkt in een site template en logo.

Custom Music

Onze main focus is het schrijven en produceren van originele en op maat gemaakte muziek voor jouw (film-)project. Ook kun je bij ons een kwalitatieve demo opnemen.
Beluister onze producties op onze portfolio pagina

Photoshop

Photoshop bewerking services voor uw fotografie. You name it, we’ll create it. 

Laat het creatieve werk aan ons over

Wij geloven in quality before quantity waardoor wij alle aandacht voor u als klant hebben en hands-on blijven tijdens het hele creatieve process. 

Christiana Bohorquez

(Web)design & Songwriting

Nathan Wu

Composing & Production

Over Ons

In 2016 richtte ondernemer, muzikant en eigenaresse van Popschool Jam-it! sinds 2010, Christiana Bohorquez, Jam-it! Studios op; een kleine creatieve muziek en design studio in Rotterdam Centrum-West op de Hondiusstraat.

We begonnen met het maken en produceren van muziek op maat voor  TV & Film.

Al snel begonnen we ook logo’s en webdesign tegen scherpe prijzen te verkopen aan onze klanten.
Maar we zijn ontzettend veelzijdig en kunnen u dankzij ons breed netwerk ook een starterspakket aanbieden voor uw bedrijf incl. een website, logo en bedrijfsfilm compleet met muziek.

Onder Jam-it! Studios vallen ook onze muziekschoolPopschool Jam-it! en Jam-Camp! Zomerkampen.