Laat een prachtige website bouwen door Jam-it! Studios

Met Adobe Illustrator en de Divi Thema van Elegant Themes is werkelijk alles mogelijk en omdat wij alle tools al in huis hebben kunnen wij jou nu een prachtige site voor een zachte prijs aanbieden.

Meer dan alleen een prachtige website & logo

Wij vinden jouw keurmerk belangrijk en dit begint bij je logo en website.
Wij halen alle creativiteit uit de kast om voor onze klanten iets unieks te ontwerpen. Daarom stoppen we niet bij een logo en site met bijpassende kleuren, maar ontwerpen we een complete huisstijl.

Denk aan alle kleine icoontjes, dividers en achtergronden op een site. De gemiddelde webdesigner gebruikt standaard afbeeldingen die je vast en zeker ooit weer op een andere site zult tegen komen.

Wij ontwerpen álles zelf.

Met Adobe Illustrator en de Divi Thema van Elegant Themes is werkelijk alles mogelijk en omdat wij alle tools al in huis hebben kunnen wij jou nu een prachtige website voor een zachte prijs aanbieden.

Sla Wix maar lekker over

Zelf een site bouwen lijkt in eerste instantie makkelijk, maar het is niet alleen een kwestie van tekst en foto’s plakken op een template.

Helaas laten sites zoals Wix het wel zo lijken. “Ga er lekker zelf voor zitten en bouw in één dag een prachtige site!”
Vervolgens wacht je op je klanten en komen ze maar niet.
Hé! Hoe kan dat nou? Waarom krijgen andere sites honderden tot zelfs duizenden bezoekers per week?

Dit ligt aan de SEO, en dat is helaas niet “zo gepiept”. SEO is Search Engine Optimization en betekent dat je vindbaar bent op Google.

Maar hoe doen wij dat dan zo snel?

Oefening baart kunst. Christiana Bohorquez begon op 12 jarige leeftijd HTML te schrijven. Al snel leerde ze ook te werken met CSS en ontwierp op 18 jarige leeftijd volledige flash web-sites en spelletjes. Dit was in 2008 toen Flash nog helemaal “hot” was.

Ze studeerde even ICT aan de universiteit van de Nederlandse Antillen, en had een 9,8 gemiddelde toen haar omstandigheden drastisch veranderden en ze met spoed naar Nederland vertrok waar ze zich aanmeldde bij TU Delft. Uiteindelijk koos ze voor het conservatorium toen ze daar was aangenomen. Maar ze verdiepte zich continu in webdesign.

Vandaag ontwerpt ze dus in een bizarre tempo websites en logo’s.
Wij geloven in kwaliteit leveren, maar we willen ook onze klanten zo snel mogelijk op de voeten krijgen met een goed functionerende site.

Hoe gaan we te werk?

De eerste opzet hebben we, mits de klant ons op tijd alle benodigde stukken aanlevert voor de content (tekst, eventuele foto’s en gegevens), binnen 5 werkdagen al een goed werkende site online staan.

De klant kan zichzelf alvast gaan promoten terwijl wij nog de ditjes en datjes op de achtergrond rechttrekken.

Tijdens het bouwen heb je als klant toegang tot de site zodat je de voortgang precies kan volgen en eventueel feedback kan geven via de mail.
Dit vinden wij fijn, want hoe vroeger in het process wij weten dat we op het goede spoor zitten, hoe efficienter wij verder kunnen bouwen. Zo kunnen wij u een prachtige website voor een zachte prijs aanbieden.