Over Jam-it! Studios

En de degenen achter de knoppen

Jam-it! Studios is een kleine muziek & design studio in Rotterdam Centrum-West. Wij maken muziek op maat voor jouw project en specialiseren ons ook in webdesign en logo ontwerp. 

Popschool Jam-it!

Popschool Jam-it! is de muziekschool in Jam-it! Studios. Een muziekschool in een opname studio betekent meteen aan de slag gaan met jouw favoriete songs op jouw instrument naar keuze en lekker veel studio uren maken. En dat terwijl je nog de basis leert van het bespelen van jouw instrument.
Bezoek onze site en meld je aan voor een proefles!

Jam-Camp! Jeugdkampen

Jam-Camp is de unieke combinatie van een ruiterkamp, en muziek/film-kamp. En Jam-Camp! wordt elke zomer gehouden wordt op een ander locatie in Nederland voor iedereen tussen 8 en 17 jaar.

Voor de wat jongere kids tussen 4 en 9 jaar organiseren wij in de herfstvakantie de 2-daagse Jam-Camp! Junior in Rotterdam Centrum.

Maak kennis met ons

Wij maken muziek op maat voor jouw project

Christiana Bohorquez

Christiana Bohorquez

Eigenaar

De jonge singer/songwriter en ondernemer uit Curacao is een een echte multitasker.
Ze bouwde al websites toen ze 12 jaar oud was. Dit was in 2002 voordat ze thuis een computer hadden.
In 2013 behaalde ze haar Bachelor of Music aan het conservatorium en fungeert nu als ambassadeur van IJM. Ze is ook eigenaresse van de muziekschool Popschool Jam-it!, en heeft in 2016 een unieke zomerkamp voor jongeren gelanceerd die ze “Jam-Camp!” noemt.

Je kent haar misschien van The Voice of Holland of De Beste Singer-Songwriter. Ok heeft ze zich laten horen op De Wederld Draait Door en De Verandering en heeft ze gewerkt met artiesten zoals Marco Borsato en Nick & Simon, en de producers Henk Pool en Tony Black.​

Nathan Wu

Nathan Wu

Componist & Producer

Nathan is de huis-producent van Jam-it! Studios.
Hij focust zich vooral op het componeren en arrangeren van muziek op maat. Hij arrangeert het liefst voor grote orkesten en hij produceert filmmuziek. Maar hij heeft ook vooral erg veel ervaring in het maken van EDM.

Na een jaar een opleiding te hebben gevolgd bij Codarts, Rotterdam, is hij bij ons de studio in gedoken om voor IFFR films muziek te componeren zoals “The Collector” en “Welcome to Earth”. In 2018 heeft hij ook voor de CHIO voltige finalisten uit Nederland en Italië kur muziek gecomponeerd.